ronjaaosterberg.blogg.se

Här får ni följa med mig på ett av mina äventyr där jag gräver guld i USA. Gräver guld i minnen och relationer det vill säga, samtidigt som jag tar hand om barn. Ja, ett aupair år alltså. Enjoy!

Det är på riktigt nu

Kategori: Allmänt

 
 
Så. Nu är jag framme. Framme i USA men framförallt framme i Boston. Magkänslan är god, vilket känns otroligt skönt. 
 
Resan hit gick toppen. Jag och Carro träffade två andra tjejer på flygplatsen som också skulle åka så vi hade sällskap hela vägen. Skönt det med tanke på att flygplanet inte levererade någon slags underhållning, inga filmer att välja med. Samma avsnitt How I Met Your Mother rullade om och om igen i 8 timmar. Topp. Flyget tog sin tid och jag insåg ungefär varannan timme saker som jag hade glömt att ta med mig. Lagom roligt.  När vi väl var framme på hotellet så var vi i alla fall helt slutkörda så det var rakt i säng den kvällen. Och slut är väl ett användbart ord för det senaste dagarna. Vet inte om det har vart jetlag eller om det är så mycket information eller om det är att man träffar så mycket nya människor. Men kropp och knopp är helt slutkörda.
 
Dagarna i New York har vart hektiska. Det var mycket information, långa dagar, iskalla rum (detta landet älskar tydligen aircondition), soligt väder, en liten bustour in till NYC och sedan några (inte så farligt faktiskt) nervösa minuter innan min host family hämtade mig. AuPair In America (Skandinaviska institutet på hemmaplan) har vart huuuur bra som helst - stark stark rekommendation om det är någon själ därute som planerar att åka. Hur bra som helst. Fantastiska ledare, otroligt bra information och jättebra uppstryrt. 
 
Det är så skönt att vara framme i Boston så man verkligen kan börja med året. Det lilla jag hunnit se av Boston nu på kvällen när vi kom fram var så mysigt. Satt bara i bilen och log. Samma sak med NYC, helt helt helt fantastisk stad. Jag och Carro satt bara på Times Square och tittade i ungefär en halvtimme. Tittade på skyltarna, människorna, bilarna - allt. Underbart. Och då ska vi väl knappt gå in på hur det är när man är uppe på antingen Top Of The Rock eller Empire State Building. Breath taking. 
 
Imorgon blir det full fart med att lära känna området, träffa människor och träna på att köra lite bil. Busy day!
 
Det var väl det, blir ingen större uppdatering än så. Men jag mår bra - jag lever - jag är glad. Allt är som det ska. 
 
Ta hand om er mina vänner! Puss