ronjaaosterberg.blogg.se

Här får ni följa med mig på ett av mina äventyr där jag gräver guld i USA. Gräver guld i minnen och relationer det vill säga, samtidigt som jag tar hand om barn. Ja, ett aupair år alltså. Enjoy!

Värkande fötter och ett upptäckt Boston

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har jag haft rätt fullt upp, trots att jag vart ledig. 
 
I lördags var mina fötter helt slut. Det var en jättefin sommardag här, fortfarande. Vilket det faktiskt vart nästan varje dag sedan jag kom. Tror sommaren håller ut lite längre här än hemma. Denna dag spenderade jag med att gå runt i Boston för att kolla hur allt ser ut där. Önskade även lite färg på kroppen och fick min önskan igenom - tomatfärgad i ansiktet... Men - Denna stad är sååå så fin. Perfekt när det har sitt stadsliv med massa affärer och caféer samtidigt som den har Charles River mitt i den som bryter av det där man kan ligga och sola på bryggorna eller bara gå runt och kolla på segelbåtarna eller skyskraporna på andra sidan. Så jag är väldigt positiv till denna stad än så länge. Många har även sagt innan att det är väldigt vackert, och det var det verkligen. 
 
 
På söndagen tog vi bilen till en gård en bit från oss för att "go apple picking" vilket tydligen är en tradition i Boston. Det var väääldigt kvavt i Söndags så vi var helt genomsvettiga efter några timmar av äppelplockande, blåbärsplock (de godaste blåbären jag någonsin ätit) och lite förvirring och runtvandring i en labyrint. Väldigt trevlig dag och det var roligt att få göra något som är traditionellt för Boston. Även om det fortfarande var lite för tidigt på säsongen för detta egentligen. Sedan var vi även till ett stort varuhus, minns ej namnet på den nu, men min hostfamily sa att när jag vart där så är jag officiellt introducerad amerika och haha, alltså det var det mest kaotiska jag sett mataffärs-väg någonsin. Går inte ens att beskriva faktiskt - det var lite en sådan sak som man have to be there for.
 
 
Och idag, måndag har jag haft en fantastisk dag. Det är Labor Day här vilket är lite som vårt valborg om jag förstod det rätt. Vi åkte till Charles River och hyrde kajaker som vi paddlade omkring med flera timmar, tror vi var totalt 11 st kajaker ute så det var supertrevligt. Så himla fint väder idag också, 30 grader och strålande sol. Har en riktigt rejäl bonnebränna nu av flytvästen. Mindre trevligt. Sedan hade vi grillning och häng hos en av familjens vänner vid deras pool. En riktig lyxdag faktiskt. Men verkligen toppenbra och Boston ÄR verkligen en sjukt fin stad. Är så glad att jag hamnade här. 
 
 
Imorgon börjar dock allvaret då det är min första jobbdag. Då är det väl slut på "the fun train" som en av mina ungar precis sa idag haha. Men jag ser verkligen fram emot det. Det ska bli kul att börja med allt nu. 
 
Ha det bra mina kära! Puss & Kram 
 
 

KOMMENTARER:

  • Raija säger:
    2014-09-02 | 12:19:54

    Gud vad roligt att du stormtrivs, du får ha det så bra och jag läser hela tiden vad som händer. Kram Raija <3

  • Anonym säger:
    2014-09-04 | 21:12:52

    Härligt och höra att du trivs 😀 ha det så bra. Hälsar Merja

  • Raija säger:
    2014-10-06 | 20:52:46

    Känns när man läser att du hamnat helt rätt och du kommer vara så mycket rikare när du väl kommer hem om du kommer. Kram kram <3

Kommentera inlägget här: